Kütahya İl Genel Meclisi Bütçe Plan Komisyonu Başkanı İbrahim Kılıç ve komisyon üyeleri, Hisarcık ilçesinde İlçe Özel İdare hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kütahya İl Genel Meclisi Bütçe Plan Komisyonu Başkanı İbrahim Kılıç, “Hisarcık İlçe Emniyet Amirliği hizmet binasının depreme dayanıksız çıkması üzerine İlçe Kaymakamlığımızın Kütahya Valiliğine yeni İlçe Emniyet Amirliği binası yapılabilmesi için hemen yanında bulunan İlçe Özel idare binasının İlçe Emniyet Amirliğine tahsisi doğrultusundaki görüşleri üzerine konu Kütahya Valiliği tarafından İl Genel Meclisine, oradan da Bütçe Plan Komisyonuna havale edilmiştir. Bunun üzerine İl Genel Meclisi Bütçe Plan Komisyonu üyeleri Başkan Vekili Aynur Koçuk Mercan, Ali Osman Ergün, Bünyamin Özer, Celal Çelik, Mustafa Şimşek ve Selahattin Orman ile birlikte İlçe Özel İdare binasında incelemelerde bulunduk.” diye konuştu.

Komisyon üyeleri daha sonra Belediye Başkanı Fatih Çalışkan’ı makamında ziyaret ederek bu konudaki görüşlerini aldılar. Görüşmede il genel meclisi üyesi Mustafa Şen’de hazır bulundu.(MA-EFE)