Kütahya Frig Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Varol, Kütahya Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı’nın (KÜTAF) ziyaretçilere kapıları, 22-26 Nisan 2015 tarihleri arasında 7. kez açacağını kaydetti.

Varol, 6 yıldır aralıksız devam eden Kütahya Tarım Fuarı’nın, görmüş olduğu yoğun ilgiden dolayı bu yıl 5 gün süreceğini ifade etti.

Varol, "Gelişerek ve büyüyerek yol alan fuarda bu yıl bir de yenilik var.Bahçecilik ve Bahçe ekipmanları günleri de fuarla beraber aynı günlerde ve yerde yapılacak. Bahçecilik , ev bitkileri adına her türlü ürün bu etkinlik içinde yer alacak.

İlk yılında bakanlı bir açılışla yoluna başlayan Kütahya Tarım Fuarı bu yıl da Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’in katılımı ile açılması planlıyoruz. Fuarın ilimizin sosyo ekonomik yapısına büyük katkıları var. Fuar süresince şehirde ciddi bir ekonomik canlılık yaşanıyor. Ayrıca yapılan etkinlikler ile tarım sektöründe olumlu gelişmeler oluyor. Bu yılda 5 gün sürecek olan Fuarımızın başarıya ulaşacağına inanıyoruz. Yedinci yılında Kütahya Tarım Fuarı’nda bazı değişikliklere de yer vereceğiz. Ayrıca bu yılda fuarımızı Tarım Bakanımızın açması için gerekli girişimlere başladık. Kütahya 7. Tarım Fuarı’nın şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı. (EFE)