AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Mehmet Demir, kongre sürecine değinerek Türkiye’nin 2023, 2053 hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

30 Mart Yerel Seçimlerinde ve 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Tavşanlı’nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a büyük Türkiye yolunda önemli destek verdiğini söyleyen Mehmet Demir, bu bağlamda 2015 seçimlerinin çok büyük bir önem kazandığını ifade ederek, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Demir, “Amacımız Osmanlı torunları olarak Anadolu İmparatorluğu’nu kurmaktır. Dünyadaki tüm Türk ve İslam coğrafyası yüzünü Türkiye’ye dönmüştür. Bildiğiniz gibi kurucu liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve iktidarımızın üzerinde büyük oyunlar oynanmaktadır. Bu oyunu yıkan milletimiz Tavşanlı’dan yüzde 70 oyla istikrarı ve büyük Türkiye’yi istediğini göstermiştir. Bu bağlamda 2015 seçimleri de çok önemlidir. Tavşanlı kongremizi de gerçekleştirerek yolumuza devam edeceğiz. Paralel yapıyla mücadele sürecek ve inanıyorum ki, başarıya ulaşacaktır. Biz İlçe Teşkilatı olarak yaptığımız tüm çalışmalarda ve aldığımız kararlarda Allah rızasını gözetiyoruz” diye konuştu.(İÖ-EFE)