AK Parti İlçe Teşkilatı Muharrem ayı nedeniyle vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan tezgahlarda halka aşureleri Belediye Başkanı Mustafa Güler ile ilçe Başkanı Mehmet Demir ikram ettiler.

Ak Parti Tavşanlı İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Muharrem ayı dolayısıyla parti teşkilat binası önünde vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Tavşanlılıların yoğun katılımda bulunduğu bin kişilik aşure ikramına AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Demir, Belediye Başkanı Mustafa Güler, Başkan Yardımcısı Ali Özden, İl Genel Meclisi Üyeleri Ramazan Aydemir, Osman Oral, Halil İbrahim Altınbay, Bilak Kıyak, Mehmet Çetin ile AK Parti Kadın Kolları Başkanı Dilek Kasımoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Hilmi Gümüş ve partililer iştirak etti.

Cuma Namazı’ndan sonra Cumhuriyet Meydanı’na kurulan tezgahlarda halka aşure ikramını Belediye Başkanı Mustafa Güler ile Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Demir yaptı. Demir, burada yaptığı açıklamada Muharrem ayının birleştirici gücüne vurgu yaparak “ Aşure birlik ve beraberliğin sembolüdür. Muharrem ayı tarih boyunca Müslüman toplumlar açısından ayrı bir önem taşımış ve birçok mucize vuku bulmuştur. Aşure ikramımızın hazırlanmasında emeği geçen Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyelerimize, etkinliğimize katılan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum“ dedi.

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Dilek Kasımoğlu ise dört yıldır sürdürdükleri Aşure Günü etkinliğini geleneksel hale getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydederek emeği geçen herkese teşekkür etti. Kaımoğlu açıklamasında “ Tavşanlı Ak Parti Kadın Kolları olarak Gençlik Kolları üyelerimizle birlikte 4 yıldır halkımızla buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah nice 4 yılları daha geride bırakarak Aşure’nin birleştirici gücünü hissetmeye devam edeceğiz. Bugün bizi Cumhuriyet Meydanı’nda yalnız bırakmayan ilçe başkanımız Mehmet Demir, Belediye Başkanımız Mustafa Güler, parti üyelerimiz ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. (İÖ-EFE)