Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (KUTSO) Aralık ayı olağan meclis toplantısı, Meclis Başkanı İsmet Özotraç başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda, KUTSO’ya yeni kayıt olan üyelere, KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç tarafından üyelik beratları takdim edildi.

KUTSO Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri ile meslek komite başkanlarının katılımında gerçekleştirilen meclis toplantısında, ilgili gündem maddelerinde yer alan konular müzakere edilerek kararlar alındı.

Toplantının sonunda KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, haziruna yaptığı konuşmada 2014 yılındaki ticari ve ekonomik gelişmeleri değerlendirerek, yeni yıldan beklentileri dile getirdi.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Kütahya’nın zenginleştirilmesi gerektiğini dile getirdi. Güral, ölçek ekonomisine değinerek, büyük işletmelerin çoğalması gerektiğini, büyük işletmelerin çoğaltılması ile Kütahya’nın ve Türkiye’nin zenginleşebileceğini belirtti.

Yeni yılda; yeni hedefler belirlenmesi, yeni yatırımlar yapılması lazım geldiğini ifade eden Güral, “İşlerimizi büyütmemiz ve geliştirmemiz lazım. Kendinizi geliştirmek için stratejiler belirleyin. Kütahya’yı zenginleştirmemiz lazım. Olumsuz söylemlerden etkilenmeyin, durağanlıktan uzak durun. Mazeret üretmeyin, mazeret üretmek kendimize zarar verir, başarıya engel olur. Olumlu düşünerek, başarmayı isteyin. Ayağınız yere sağlam bassın, gözünüz zirvede olsun. 2015 yılında da ticaret ve ekonomi açısından ülkemizde olumlu beklentiler var. Başarmayı isteyin, 2015 yılında sizlerin başarı hikayelerini dinleyelim, görüş alışverişi yapmak ve hedef belirlemek üzere müzakere etmeye, sizlere fikir vermeye, birlikte strateji üretmeye hazırım” diye konuştu.

Toplantı, gündem maddelerinin kabulü ile sona erdi.(EFE)