Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında, Kütahya’nın Pazarlar İlçesinde İlkokul öğrencileri Pazarlar Mal müdürlüğünü ziyaret etti.

Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında, Pazarlar İlkokulu Müdürü Ünal Bek, sınıf öğretmenleri öncülüğünde öğrencilerle Pazarlar Mal müdürlüğünü ziyaret etti.

Öğrencileri Pazarlar Mal Müdür Vekili Abdullah Çelik ile daire personeli karşıladı. Öğrenciler daha sonra vergi dairesi içerisinde bulunan birimleri gezerek birim personellerinden bilgi aldılar.

Pazarlar İlkokulu Müdürü Ünal Bek, ziyarete ilişkin “Pazarlar İlkokulu olarak vergi bilincini kazandırmak, toplumsal farkındalığa katkı sağlamak ve okulumuzda teorik olarak işlenen vergi dairesi işlemlerini yerinde gözlemlemek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdik. Bu vesile ile mart ve nisan ayı vergi dairelerinin ve meslek mensupların yoğunluklarının arttığı aylar, sizlerin ve daire çalışanlarının vergi haftasını kutluyor, bereketli ve bol kazançlı yıllar diliyoruz” dedi.

Pazarlar Mal Müdürü Abdullah Şimşek ise Vergi Haftası dolayısıyla öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunarak, ziyaretten dolayı çok memnun olduğu söyledi.(MB-EFE