Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURT-KUR) Gediz Öğrenci Yurdu’nda barınan kız öğrencilere yönelik “Kalbin Fethi Güven” konulu liderlik semineri düzenlendi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Akademisi YURTKUR Eğitim Seminerleri çerçevesinde YURT-KUR Gediz Yurt Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Kalbin Fethi Güven” konulu liderlik semineri Kişisel Gelişim Uzmanı Veysel Yıldırım tarafından verildi.

Kişisel Gelişim Uzmanı Veysel Yıldırım, seminerde güven göstergesinin neler olduğu, güvenilir insanın kimler olduğu ve emanet konuları üzerinde durdu.

Öğrencilere, modern dünyanın ciddi bir sorunu olan güven kavramını ayrıntılı şekilde anlatan Kişisel Gelişim Uzmanı Veysel Yıldırım, bu sayede toplumsal güvensizlik ve onun yıkıcı sonuçlarının en aza indirilmesi için eğitimci tavsiyelerde bulundu.

YURT-KUR Gediz Kız Öğrenci Yurdu Müdür Vekili Figen Börek, Kredi ve Yurtlar Kurumu yurtlarında barınan öğrencilerin, serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmek, bedensel, ruhsal, zihinsel, sosyal ve kültürel yönden gelişimlerini sağlamak, aralarında birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirmek, dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendirmek, her türlü kötü alışkanlıklardan ve olumsuz davranışlardan korumak amacıyla her öğretim yılı eğitim faaliyetleri düzenlendiğini söyledi.

Liderlik seminerine yurtta kalan 60’a yakın kız öğrenci ile yurt personeli katıldı.(MA-EFE)