Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Atatürk ilkokulunda “Dünya engelliler günü” münasebetiyle okul idaresi ve tüm öğretmenler Özel Eğitim Alt Sınıf öğrencilerini ziyaret ettiler.

Merkez Atatürk ilkokulunda Müdür Yardımcıları Pelin Solak, Halil İbrahim Özdoğan ve tüm öğretmenler “Dünya engelliler günü” münasebetiyle Özel Eğitim Alt Sınıfı Öğretmeni Hasibe Cengiz ve 2 öğrenciyi ziyaret edip onlarla sohbet ettiler. Öğretmenlerinin beraberlerinde getirdikleri pastayı kesen öğrencilerin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. Sürpriz ziyaret karşısında çok duygulanan öğrenci anneleri okul idaresine ve tüm öğretmenlere teşekkür ettiler.

Atatürk İlkokulu Müdür Yardımcısı Pelin Solak, “Dünya Engelliler Günü”nün anlam ve önemine vurgu yapmak için okul idaresi ve öğretmen arkadaşlarıyla Özel Eğitim Alt Sınıfını ziyaret ettiklerini belirterek,” Biz kutlama değil, farkındalık için sınıfımızı ziyaret ettik. Allah kimseyi engelli etmesin. Bu hayatın bir gerçeği, böyle bir durum olmasını hiç birimiz istemeyiz, ama bununla birlikte yaşamaya mecburuz. Geçen yıl açılan Özel Eğitim Alt Sınıfımızdaki eğitim, öğretmenimizin özverili çalışmaları ve velilerimizin fedakarlıkları ile devam etmektedir. Verilen eğitim sayesinde öğrencilerimizdeki olumlu değişimleri gözlemleyebiliyoruz.” diye konuştu.(MA-EFE)