Kütahya’nın köyleriyle birlikte 67 bin nüfuslu turistik ilçesi Simav’da bir gözlükçü işyerinde sıfır hata ile çalışan “Gözlük Mercek Dizayn Makinesi” ile çalışmaya başlayınca müşterilerin ilgi odağı haline geldi.

İlçenin en işlek yeri sayılan Kışla Caddesi üzerinde Gözlük dükkanı açan Elvan Dönmez, işyerine piyasa değeri 300 bin TL’lik Gözlük Mercek Diyazyn Makinesi yerleştirdi. Elvan’ın piyasa değeri 300 Bin TL’lik makinesinin hatasız çalışması ilçede kısa sürede duyulunca müşterilerin ilgi odağı oldu.

Simav’da 16 yıllık gözlükçülük yaptığını ifade eden Elvan Dönmez (27), “Müşteri doktordan aldığı reçetesi ile bize geldiğinde gözlüğünü 3 dakika gibi kısa bir sürede sıfır hata ile hazırlayıp kendisine takdim ediyoruz. İlçe genelinde bizim gibi sıfır hata ile çalışan makinesi olan başka gözlükçü yok. Emsallerimiz bu işi halen taşlı makinelerle yapmaya çalışıyorlaür. Bu yüzden müşteri sayımız her geçen gün artıyor. Bizim işyerimize yerleştirdiğimiz bu teknolojik cihaz büyük illerde bulunuyor. Müşterilerimizin işyerimizden memnun ayrılması bizi de mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

Simavlı müşteri Mehmet Kahraman (59) “Simav gibi küçük bir ilçede böyle teknolojik bir cihazın gözlükçüde bulunması bizim için büyük bir şans. Hem sıfır hata ile iş yapıyor, hem de zamandan büyük tasarruf sağlıyor,bu özelliklerinden dolayı Elvan Dönmez’e ait gözlük dükkanını tercih ediyoruz” diye konuştu.(MY-EFE)