Kütahya’da, Tüm Aktif Memurlar Derneği’nin (TAMDER) kamu kurum ve kuruluşlar arasında düzenlediği geleneksel 3.cü Bowling Turnuvası, şampiyonluk maçları ile sona erdi.

Hilton Çarşı Bowling Salonu’ndaki final sonrası koruşan Dernek Başkanı Cafer Çamlı, 4 kişilik takımlar halinde kendilerine has takım isimleri ile katılımların gerçekleştirildiği Bowling Turnuvası’nın, memurların kaynaşmasıyla heyecanlı ve zevkli maçlara sahne olduğunu ifade etti.

Çamlı, "Finale kalan 8 takımın maçlarını yapması sonucu ilk üç derece belirlendi. Türk Telekom Takımı 494 puanla birinci, SGK-Alperenler takımı 478 puanla ikinci, Belediye 1453-Fetih Takımı 427 puanla üçüncü oldu.Dereceye giren takımlara plaketle birlikte madalyaları takdim edildi.TAMDER, 2006 yılında gönüllü memurlar tarafından kurulmuştur. Her görüşten ve yaşam tarzından memur arkadaşlarımızın birlikte sosyal aktiviteler yapması ve kaynaşması derneğimizin birincil hedefidir.

Avrupa Birliği projesi kabul edilen dernek, İspanya, Almanya, Polonya toplantılarından sonra misafirlerini Türkiye’de ağırladı. Son olarak Norveç’teki toplantısını tamamlayan derneğimiz projesini sonlandırmıştır. Sosyal faaliyetlere önem veren dernek halı saha futbol karşılaşması, paintball turnuvası, bowling turnuvası, bilardo turnuvası, masa tenisi, satranç, rafting, piknikler, geziler, seminerler, konferanslar, kan bağışı kampanyaları, doğa yürüyüşü düzenlenerek memurların tanışması ve kaynaşması sağlanmıştır.Kişisel gelişimlerinin sağlanması için bilgisayar, İngilizce, hızlı okuma ve açık öğretim takviye kursları düzenlenmiştir" dedi.(EFE)