Tavşanlı Emniyet Müdürü Ümit Yücel mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda Asayiş Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya mahalle muhtarları tam kadro katıldı. İlçede asayiş olaylarının önüne geçmek için yoğun bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Emniyet Müdürü Ümit Yücel, muhtarlardan gördükleri, duydukları en ufak olayda dahi kendilerini arayarak bilgi verilmesini istedi. Polis teşkilatının gecesini gündüzüne katarak Tavşanlı’nın huzuru için çalıştığını hatırlatan Yücel “ Bugün sizlerle mahallerimizde, dolayısıyla ilçemizde yaşananlar konusunda fikir alış verişinde bulunmak istedik. Bizler her daim halkımızın güvenliği, huzuru için göreve hazırız. Sizlerden de destek bekliyoruz“ dedi.

Haber Tavşanlı Gazetesi muhabirine konuşan Durak Mahallesi Muhtarı Bilal Çırak ise Emniyet Müdürü ve personeline teşekkür ederek “ Tavşanlı da ki asayiş olaylarının önüne geçilmesi, en azından tedbir alınması adına gerçekleştirilen bu tür toplantıların faydalı olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden Emniyet Müdürümüze teşekkür ediyorum “ diye konuştu

Toplantıda uyuşturucu madde kullanımı başta olmak üzere, hırsızlık olayları ve mobese sistemlerinin konuşulduğu öğrenildi. Emniyet güçleri benzer toplantıların süreceğini bildirdi.(İÖ-EFE)