Tavşanlı Hayırlı Hizmetler Vakfı’nın kültür programları devam ediyor. Bu kapsamda Belediye Kültür Sarayı’nda gerçekleştirilen “Değişen Zamanda Değişmeyen Sorumluluklarımız“ isimli programa Tavşanlı halkının katılımı yoğun oldu.

İlahiyatçı yazar Ramazan Kayan’ın konuşmacı olarak katıldığı programda teknolojik gelişmelere paralel olarak değişen yaşam tarzında, modern yaşam olgusuna karşı hala canlı tutulmaya çalışılan toplumsal değerler masaya yatırıldı. Konuşmasında çok ilginç noktalardan konuyu ele alan Kayan, vatandaşların çocuklarına bu değer yargılarını iyi anlatması gerektiğini söyledi.

Hayırlı Hizmetler Vakfı Başkanı Arif Kulluk’ta ilçeye gelerek kendilerini bilgilendiren Ramazan Kaya’ya teşekkür ederek “ Belediye Kültür Sarayı’nda ki program tam anlamıyla muhteşemdi. Videoya alınacak ve arşivlenecek nitelikte ki bu programa katılan vatandaşlarımız, çok değerli bilgiler edinerek salondan ayrıldı. Vakıf olarak bu tür sosyal projelerimiz genişleyerek devam edecek “ diye konuştu.(İÖ-EFE)