Tavşanlı ilçe merkezinde bulunan Polis Karakolu’nun yıkılarak yenilenmesi kararlaştırıldı. Bu konu üzerinde istişarelerde bulunmak amacıyla Tavşanlı’ya gelen Kütahya Emniyet Müdürü Mehmet Gülnaz, Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu ve Belediye Başkanı Mustafa Güler’i ziyaret etti.

Kütahya Emniyet Müdürü Mehmet Gülnaz, Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatiopğolu ve Belediye Başkanı Mustafa Güler’i makamında ziyaret etti. Tavşanlı merkezde bulunan Karakol’un yıkılarak yenisi yapılması, bu süreçte hizmetlerin aksamaması için kiralama yöntemiyle Polis Merkezi’nin taşınması gündeme getirildi. Kütahya Emniyet Müdürü Mehmet Gülnaz, sürecin en kısa zamanda tamamlanması, vatandaşlara sunulan hizmetlerin aksamaması için ilçe protokolüyle koordineli bir çalışma yürüteceklerini, bu nedenle Tavşanlı’ya gelerek yöneticilerle istişarelerde bulunduklarını aktardı.

Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu’da Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu’nun konuyu Ankara’da yakından takip ettiğini hatırlatarak, “İlçe merkezimizde bulunan Polis Karakolumuz günümüz şartlarında fiziki yapı itibariyle yetersiz kalmaktadır. Bir süredir bu konu hakkında çalışma yürütüyoruz. Karakolun yıkılarak yerine modern, vatandaşın taleplerine cevap verebilecek ve personelimizin rahat çalışabileceği bir bina yapmayı kararlaştırdık. Bu konuda ki projemiz onay aldı. Şimdi arkadaşlarımızla beraber kiralama yöntemiyle karakolumuzu taşımak için çalışma başlatıyoruz. Hizmetlerin aksamaması için önce bir yer belirleyerek Polis Karakolumuzu taşıyacağız. Ardından da bina yıkılarak yenisi inşa edilecek. Kütahya Emniyet Müdürümüz Mehmet Gülnaz’ı bu vesile ile ilçemizde görmekten de mutluluk duyduk. Kendisiyle güvenlik konuları hakkında istişare etme fırsatı da yakaladık“ diye konuştu.

Kütahya Emniyet Müdürü Mehmet Gülnaz’ın ziyaretlerine İlçe Emniyet Müdürü Ümit Yücel ve Emniyet Müdür Yardımcısı Turgay Şahin ile iş adamı Ahmet Baş’ta eşlik etti.(İÖ-EFE)