Tavşanlı Galatasaray taraftarları hafta sonu İstanbul’da oynanacak Akhisar Belediyespor karşılaşmasına gitme kararı aldı. Dernek tarafından yapılan açıklamada maça gitmek isteyenlerin isim listesini kayıt yaptırması istendi.

Tavşanlılı Galatasaray taraftarları İstanbul’da oynanacak Galatasaray-Akhisar Belediyespor karşılaşmasına gidiyor. İtalyan teknik adam Prandelli ile yollarını ayıran ve Akhisar Belediyespor’da ki başarılarıyla tanınan Hamza Hamzaoğlu ile anlaşan Galatasaray’da tek hedef şampiyonluk. Yeni hocası açısında duygusal bir karşılaşma olması beklenen müsabakaya Tavşanlılı taraftarlarda gitme kararı aldı.

Galatasaraylılar Derneği Tavşanlı Şubesi’nden yapılan açıklamada 6 Aralık Cumartesi günü saat 21:45’te başlayacak müsabaka için kayıtların alınmaya başlandığı, Türk Telekom Arena Stadı’nda oynanacak maça gitmek isteyenlerin 5 Aralık Cuma gününe kadar kendilerine ulaşarak isim listesine girmelerinin önemli olduğu kaydedildi.

Dernek tarafından yapılan duyuruda, “Yeni teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu ile çıkışa geçmesi ve iyi futbol oynamasını beklediğimiz futbol takımımıza destek olmak, Arena’da ki maçta Akhisar Belediye’ye karşı verilecek mücadelede futbolcularımıza destek çıkmak amacıyla sefer düzenlenmiştir. Maça gitmek isteyen arkadaşlarımızın derneğimize gelerek isimlerini kaydettirmesi gerekmektedir. Akşamları da açık olan derneğimizde gereken detaylı bilgiler taraftarlarımıza iletilecektir” ifadelerine yer verildi.(İÖ-EFE)