Ermenek Belediyesi tarafından organize edilen 745. Türk Dil Bayramı ve Karamanoğlu Mehmet Bey’i Anma Etkinlikleri, gün boyu Turkuaz Mesire Alanında düzenlenen Enduro ve Motofest motor yarışları, su jetleri, flybord gösterileri ve tekne gezintileriyle devam etti.

Akşam saatlerinde ise Kültür ve Turizm Bakanlığı Türk Dünyası Müzik Topluluğu konser verdi. Programında devamında ise halk sanatçısı Elif Buse Doğan sahne aldı.

Konser alanını dolduran binlerce vatandaş ve ilçe dışından gelen Ermenekliler, Elif Buse Doğan’ın seslendirdiği türküler eşliğinde güzel bir akşam geçirdi.

Programda Ermenek Belediye Başkanı Atila Zorlu, Doğan’a çiçek ve hediyeler takdim etti. Doğan ise Ermenek’e ikinci kez geldiğini ve coşkulu kalabalığa türkülerine eşlik ettikleri için teşekkür etti. Konuklar hareketli türküler ve oyun havalarıyla akşamı coşkuyla geçirdiler.

Geceye, Cumhuriyet Savcısı Anıl Cem Turhan, Güneyyurt Belediye Başkanı Ahmet Arı, Sarıveliler İlçe Emniyet Amiri Mustafa Şak, İyi Parti İlçe Başkanı Kamil Koçdayı, Meclis üyeleri, diğer protokol ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Türk Dil Bayramı’nın Ermenek ayağında olan etkinlikler bugün düzenlenen Enduro ve Motofest yarışmalarının sonrasında ödül töreniyle sona erdi.