Yapımcılığını MÜZİK ON AIR şirketinin üstlendiği ve Karamanlı genç sanatçı Gamze Nur Uysal’ın seslendirdiği ‘Dikenli Tuzak’ isimli şarkı, bütün dijital platformlarda yayınlandı. Kısa bir süre içerisinde aldığı yüz binlerce görüntüleme oranıyla Karaman’a büyük onur ve gurur yaşatan genç sanatçı kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

Yayınlanan şarkısıyla güzel bir çıkış yaptıklarını ifade eden Uysal: “Doğru proje, doğru çalışma arkadaşları bizleri bugünlere getirdi. Şimdi isimlerini vereceğim, birlikte bu yola baş koyduğumuz, gecesini gündüzüne katan arkadaşlarımda Karamanlı. Şarkımızın sözünü yazan ve bestesini yapan, aynı zamanda amcam olan Sevgili Faruk Uysal’a, aranjörlüğümüzü yapan sevgili Alaattin Bozkurt’a, bas gitarıyla bizlere desteğini esirgemeyen Sevgili İshak Göktekin’e, Göksu’nun güzel manzarasında, klibimizi yazıp, yöneten sevgili Ferdi Şah’a ve görüntü yönetmenimiz sevgili İsmail Tek’e desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.  

Yeni projelerinin de olacağınız aktaran Uysal, çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini ve aynı zamanda da konser içinde hazırlık yaptıklarını aktardı.

Şarkının söz ve bestecisi Faruk Uysal ise şunları kaydetti:

“Gamze Nur’un müziğe olan tutkusu onu bugünlere getirdi. Onunla birlikte çalışmak benim için büyük bir onur ve zevk. Yeni projelerimiz yolda. İnşallah onları da Karamanlı hemşehrilerimizle ve ülkemizin güzel insanlarıyla buluşturacağız. Bizlerden desteklerini esirgemeyen, tüm dinleyenlerimize, ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.”