Aris Güzellik Merkezinin Karaman şubesi yılbaşına özel olarak hanımların karşısına büyük bir sürprizle çıktı. Bünyesinde vermiş olduğu hizmetlere indirim kampanyası uygulayan Aris Karaman Vip, devlerin buluşmasına da ev sahipliği yaptı.

Ünlü sanatçı Gülben Ergen ve güzellik sektörünün en çok konuşulan isimlerinden Ezgi Doğan, Karaman’da sevenleriyle buluştu. Ergen ve Doğan’ı görmek isteyen kadınlar Aris Karaman Vip’in önünde yoğun bir kalabalık oluşturdular. Burada Ergen ve Doğan’la hatıra fotoğrafı çektirme fırsatı bulan kadınlar, organizasyonun çok güzel olduğunu ifade ederek yılbaşına özel kampanyalardan da memnun kaldıkların söylediler.

 “BİZİM TEK AMACIMIZ KADINLARA İŞ OLANAĞI SUNMAK”

Türkiye genelindeki şubelerini ünlü sanatçılar eşliğinde gezdiklerini ifade eden Doğan, “Türkiye’nin en ünlü, en güzel sanatçılarıyla sizlere geliyoruz. Bugünde güzeller güzeli sanatçımız Gülben Ergen bizlere eşlik ediyor ve bugüne özel en büyük indirim kampanyası da var burada. Biliyoruz ki bizim tek amacımız, kadınlara iş olanağı sunmak, iş istihdamını desteklemek ve Aris Karaman Vip’te Karaman’da Kezban hanımın yönetiminde şuanda. Oda burada yüzlerce kadına iş istihdamı sunuyor ve destekliyor, başarısından dolayı onu da burada tebrik ediyorum. Buradaki birçok kadınında gerçekten iş olanağı sunduğu için ve Aris’in adını bu kadar güzel ilerlettiği için tekrar tekrar teşekkürler” dedi.