Muğla’nın Marmaris ilçesinde, bir eğlence kulübünün kış sezonu açılışında sahne alan Mehmet Erdem, Marmarislileri coşturdu.

’Hakim Bey’ isimli şarkısıyla büyük çıkış yakalayan, film ve dizi müzikleriyle de Türkiye’nin en sevilen vokallerinden biri olan Mehmet Erdem, Marmaris ‘Club Alem’de sahne aldı. Ünlü şarkıcı, yaklaşık bin kişinin doldurduğu mekanda gece 01.00’de sahne aldı. Erdem, konuklara 3,5 saat boyunca şarkılarıyla keyifli anlar yaşatmasının yanı sıra, sosyal mesajlarıyla da duygulandırdı. Gece boyunca alkol kullanmayıp su ve kahve içen Erdem, Ahmet Kaya’nın şarkılarını da seslendirdi. Mehmet Erdem, Soma ve Ermenek facialarında hayatını kaybeden madenciler için, “Onlar cennete gittiler ama her zaman kalbimizde olacaklar” ifadelerini kullandı.

"KADINA ŞİDDETE HAYIR"

Mehmet Erdem, "Biz atalarımızdan, kadınlara  el kalkmaz diye öğrendik. Kadınlarımızı nasıl daha mutlu edebiliriz diye uğraşırken, bazıları da kadınlara şiddet uyguluyor ne yazık ki. Kadına şiddete hayır. Adam olan kadına el kaldırmaz, kaldırıyorsa adam değildir. Kolaysa gelsin bize el kaldırsın, biz buradayız” dedi. Erdem, alkışla karşılanan bu sözlerinin hemen ardından ‘’Sen Mutlu Ol Ne Olur’ adlı popüler şarkıyı seslendirdi.

‘BALDIZ’ SAÇINI PEMBEYE BOYATMIŞ

Mehmet Erdem’i izleyenler arasında, Tarkan’ın baldızı olarak tanınan DJ Berna Öztürk de vardı. Öztürk, pembeye boyattığı saçlarıyla dikkatleri üzerine topladı. Her iki kolu da dövmelerle dolu olan Öztürk, yeni saç rengi hakkında, “Çarpıcı bir değişiklik yapmak istedim. Güzel olmamış mı" yorumunda bulundu.