Hasan Çoban Neney türküsü ile dinleyenlerini mest etmeyi başarıyor. 1978 doğumlu ses sanatçısı, şimdiye kadar çıkardığı tüm singellarıyla birlikte ciddi bir dinleyici kitlesi elde etmiştir. Gaziantepli ses sanatçısı, çocukluğundan itibaren müzik ve türkü dolu bir ortamda büyümüştür. İlerideki mesleğinin müzisyenlik olması en çok da babasının etkisi ile gerçekleşmiştir. Hasan Çoban’ın babası Fevzi Çoban, döneminin en iyi usta müzisyenlerinden biridir. Babasının izinden giderek duygularını en içten şekilde dinleyicilerine ulaştıran sanatçı, bu alanda oldukça başarılı bir şekilde ilerlemektedir. Kendine özgü ses tonu ve melodileriyle dinleyenlerin kulaklarının pasını, gönüllerdeki sızıyı dindirmeyi başarır. Ayrıca Hasan Çoban şimdiye kadar 8 farklı albüme de imzasını atmıştır.

Hasan Çoban Menajeri

Hasan Çoban kimdir ya da nasıl iletişime geçebiliriz tarzında çok fazla soru ile karşılaşılıyor. Özellikle de son single Neney Neney türküsü ile daha da büyük bir aile olan sanatçının menajerlik bilgileri resmi adresinde yer almaktadır. Hasancoban.com.tr adresi üzerinden sanatçının tüm şarkılarına, biyografisine ve kendine ait görsellerine erişim sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda menajeriyle iletişime geçmek isteyenler için de iletişim bilgileri burada yer almaktadır.

Hasan Çoban’ın menajeri Volkan Özkanlı’dır. Hasan Çoban’ın menajeri ile irtibata geçmek isteyen dinleyiciler 0 541 507 88 90 nolu numara üzerinden kendisine ulaşabilirler. Ayrıca usta müzisyenin diğer sosyal medya hesapları üzerinden de iletişime geçmek mümkündür.