Kağıthane’de sahne alan Türk Rock Müziği’nin efsane grubu Moğollar, şarkılarıyla hayranlarını coşturdu.

Türk Rock Müziği’nin sevilen grubu Moğollar, Kağıthaneli hayranlarına unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı. Kağıthane Belediyesi’nin Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Gültepe Kültür Merkezi’nde sahne alan Moğallar Türk Rock Müziği’nin efsane isimleri Barış Manço ve Cem Karaca’yı da şarkılarıyla anarak unutulmaz bir konsere imza attı.

rock müzikseverlerin gönlünde“efsane sanatçı” olarak yerini alan Cahit Berkay’ın sahne performansıyla müzik ziyafetine dönüşen konserde, Moğollar grubu üyeleri de büyük alkış aldı. Uluslararası arenada birçok başarıya imza atan grubun konserine katılan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Yaklaşık 47 yıllık geçmişleriyle Türkçe rock müzik yapan ve bu müzik türünün kurucularından olan Moğallar grubuna çok teşekkür ediyoruz. Hepimiz Cahit Berkay’ın ve grup üyelerinin unutulmaz sahne performanslarıyla güzel bir akşam yaşadık” diyerek Cahit Berkay ve grup üyelerine çiçek takdim etti.

Yaklaşık iki saat süren konsere yoğun ilgi gösteren Kağıthaneliler Cahit Berkay’ın yanı sıra grup üyeleri; Engin Yörükoğlu, Taner Öngür, Serhat Ersöz, Emrah Karaca ve Kemal Küçükbakkal’ın sahne performanslarını çok beğendiklerini dile getirdi.

Türk Sineması’nın unutulmaz filmlerinin müzikleriyle de hafızalara kazınan Cahit Berkay eserlerini de canlı olarak dinleme fırsatı bulan Kağıthaneliler, “Selvi Boylum Al Yazmalım’’, ’’Devlerin Aşkı’’, ’’Dila Hatun’’ gibi efsaneler arasında yerlerini alan şarkılara eşlik etti. Konser sonunda grup adına konuşma yapan Cahit Berkay, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’a teşekkür etti.