Kartal’da sahne alan Türk Halk Müziği sanatçısı Ozan Tunç türküseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Türk Halk Müziğinin yıldızı son dönemde parlayan isimlerinden Ozan Tunç, Kartal Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nün düzenlediği etkinlikte sahneye çıkarak güzel bir konser verdi. Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde dinleyicileri coşturarak birbirinden duygulu türkülere ses veren Tunç’un orkestrası da gösterdiği performansla alkış aldı.

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde sahne alan Erzincan doğumlu Kartallı genç sanatçıyı Kartallı Halk Müziği severler yalnız bırakmazken dinleyiciler de unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşadı. Konsere dinlemeye gelenler arasında bulunan Türk Halk müziği sanatçısı Musa Kurt, Tunç’un daveti üzerine sahneye çıkarak eşsiz bir bağlama performansı sergiledi ve sevilen türkülerden oluşan mini bir konser verdi. Konserin devamında birbiri ardına eserleri seslendiren Ozan Tunç, Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde konser vermenin kendisi için ayrı bir önem taşıdığını söyledi.

Anaokulundayken bu sahneye çıktığını ve aradan yıllar geçtikten sonra aynı yerde konser vermenin farklı bir duygu olduğunu belirten Tunç, yıllardır ayakta olan Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nin, yolu Kartal’dan geçen pek çok müzisyen için ayrı bir anlam taşıdığını belirtti. Konserde Anadolu’nun dört bir yanından türkülere ses veren Ozan Tunç ve orkestrası, yaklaşık 2 saat süren konserin ardından dinleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.