Büyük Kulüp Klasik Türk Müziği Korosu’nun 10’uncu yıl konserinde sahne alan Üroloji camiasının önde gelen isimlerinden Prof. Dr. Ali Rıza Kural ve Klasik Türk Müziği sanatçılarından Serap Mutlu Akbulut, davetlilere bir müzik ziyafeti yaşattı.

Büyük Kulüp Klasik Türk Müziği Korosu’nun 10’uncu yıl konseri adeta bir müzik yolculuğuna dönüştü. Üroloji camiasının önde gelen isimlerinden Prof. Dr. Ali Rıza Kural ve Klasik Türk Müziği sanatçılarından Serap Mutlu Akbulut’un solist olarak yer aldığı konserde; Sazkar, Mahur ve Ev makamından Rumeli Türkülerine uzanan geniş bir program icra edildi.

Şef Taylan Kendirli yönetimindeki Büyük Kulüp Klasik Türk Müziği Korosu’nda, Prof. Dr. Ali Rıza Kural ve Serap Mutlu Akbulut’un yanı sıra Aybige Demir, Gülşah Çubukçuoğlu, Gürsoy Dinçer ve Merve Utandı da solist olarak yer aldı.

Büyük Kulüp’te gerçekleştirilen konsere çok sayıda davetli katıldı. Konserin ardından ayakta alkışlanan sanatçılar sevilen eserleri ikinci kez seslendirdi.

Türkiye’nin en saygın üroloji uzmanları ararsında yer alan Prof. Dr. Ali Rıza Kural; “Biz cerrahların işi oldukça streslidir. Her ne kadar hastalarımızı hayata bağlamak için çalışsak da bizim de hayata bağlanacağımız farklı alanlarımız olmalı diye düşünüyorum. Benim için müzik kişisel bir rehabilitasyon. Ben müzikten aldığım enerji ile işimde daha başarılı olduğumu düşünüyorum” dedi.