Ünlü sunucu İlker Ayrık’ın ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu sinema filmi ‘Yapışık Kardeşler’in çekimleri bitti. 2 bini aşkın kişinin yer aldığı, 70 farklı mekanın kullanıldığı, yılın en büyük prodüksiyonlarından biri olan komedi ve aksiyon filmi, 30 Ocak 2015’te vizyona giriyor.

Televizyonlarda birbirinden eğlenceli programlara imza atan İlker Ayrık’ın hem yönettiği, hem de başrolünü oynadığı filmin çekimleri Beykoz Kundura’da kurulan film platosunda, İstanbul’un Taksim, Balat, Tophane, Yeldeğirmeni, Salacak gibi farklı semtlerinde ve İlker Ayrık’ın memleketi Balıkesir’de yapıldı. Filmde, yaşadıkları köyde mutlu mesut bir hayat süren yapışık kardeşler Halim’le Selim’in komedi ve aksiyon dolu maceraları anlatılıyor. Köyde hayırlı kısmetlerini bulamayan yapışık kardeşlerin hayatları İstanbul’a gelmeleriyle birlikte tamamen değişiyor. Mutlu bir aile kurmak isterken maceradan maceraya sürükleniyorlar.

Filmden ilk görüntüler ise bir sürprizle paylaşıldı. Filmde yapışık kardeşleri oynayan İlker Ayrık ve Hakan Bulut, ‘İkimiz Bir Fidanın Güller Açan Dalıyız’ şarkısını birlikte seslendirdi. İlker Ayrık’ın ve Hakan Bulut’un performansları göz doldururken, klip, hem set atmosferinin, hem de filmin ne kadar eğlenceli ve sıcak olduğuna dair izler taşıyor. Aynı zamanda Ivana Sert’in de ilk kez sinemaya adım attığı film, bu senenin en komik ve en eğlenceli filmi olmaya aday.

Yapımcılığını Pervasız Yapım’ın yaptığı, İlker Ayrık’ın yönettiği, M.Serdar Fırat ve Serhat Sarı’nın yazdığı Yapışık Kardeşler’de İlker Ayrık, Hakan Bulut, Ivana Sert, Suzan Kardeş, Suat Sungur, Erdal Tosun, Ayberk Atilla, Fırat Tanış, Yasemin Çonka, Barış Taşkın, Bülent Aksu, Cengiz Okuyucu, M. Serdar Fırat, Bülent Şakrak, Halil Sezai, Şebnem Bamsey, Özge İnce, Eray Yasin Işık, Müjdat Gezen, Ateşböceği Ercan, Atilla Arcan, İlhan Daner, Mesut Süre, Fatmagül Fakı yer alıyor.

Basın mensuplarına filmden kesitlerin izletildiği toplantıda, İlker Ayrık, emeği geçenleri birer birer tanıttı. ‘Yapışık Kardeşler’ isimli komedi ve aksiyon filmi 30 Ocak 2015’te vizyona girecek. Çekimleri tamamlanan sinema filminden kesitlerin bulunduğu video ise daha şimdiden internet ortamında tıklanma rekorları kırmaya başladı.