Pop müziğin güçlü sesi Yeşim Salkım, Esenler’de verdiği konserde şarkılarını hayranlarıyla el ele, kol kola söyledi. Salkım, gecede hayatına dair itiraflarda da bulundu.

Ünlü sanatçı Yeşim Salkım, Nizamülmülk Kültür Sanat Sezonu etkinlikleri kapsamında Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı Kültürel Etkinlikler Müdürlüğünün katkılarıyla, Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde konser verdi.

Sevilen şarkıları seslendirdi

Salkım, gece boyunca söylediği şarkılarla tüm hayranlarını coşturdu. Konserde; "Deli Mavi", "Yeniden Başlasın", "Araftayım", "Sil Baştan", "Hangimiz Sevmedik" ve "Ateş Böceği" gibi sevilen şarkıları seslendiren ünlü sanatçı, geceyi "Sev Kardeşim" şarkısıyla noktaladı.

"Önceden şımarıktım, şimdi her şey sil baştan"

Konser boyunca sevenleriyle sohbet eden ve şarkılarını hayranlarıyla el ele, kol kola söyleyen sanatçı, "Biz sanatçılar biraz havalıyızdır ya hani, ben de önceden şımarıktım, havalıydım ama o kadardı. Kimsenin ekmeğinde, suyunda, evinde, barkında, işinde gücünde asla olmadım. Allah’ın tokadını hayatta birkaç kez yediğiniz zaman o bir keresinde akıllanmazsanız hata olur. Bir gün hastalandım ve ölümle burun buruna geldim. Ak sakallı dedeyi ameliyat masasında bizzat gördüm. Adını sevmediğimiz hastalıkla yalnız kaldım. Bu arada kocam da gidiverdi. O zaman anladım ki, hayatta önce insanı ve kendini sevmek çok güzelmiş. Rabbine sığınmak ve O’ndan yardım dilemek, çekinirsen de bir tek O’ndan çekinmek çok güzelmiş. Sil baştan başlamak çok güzel. Sizin de sil baştan başlamak istediğiniz bir şey varsa korkmadan yapın, Allah her zaman doğrunun yanındadır" ifadelerini kaydetti.

Ülkece bir ve beraber olmanın öneminden de söz eden Salkım, "Tek bir Türkiye’miz var. Alevi, Sünni ve Kürdü ile hep birlikte yaşamalıyız. Evlatlarınıza da bunu öğretin lütfen, tek Türkiye var, hep birlikte yaşayalım" dedi.