Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik marketlerin, Kahramanmaraş’ta 3 adet otomobil ile birlikte 60 adet hediye dağıttığı bildirildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Şirketi tarafından yapılan açıklamada, “Esenlik Kazandırıyor Kampanyası Kahramanmaraş son çekilişi 12 Şubat Şubesi önünde gerçekleştirildi. 3 ay süren kampanyada 3 adet otomobil ile birlikte 60 adet hediye dağıtıldı” ifadeleri kullanıldı.

Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, "Kaliteyi öncelik olarak kabul ederek, uygun fiyata sizlere ulaştırma çabasındayız. Kanaatle elde etmiş olduğumuz karı müşterimizle paylaşmayı artık misyon olarak görüyoruz. Şirketimizi bölgesel bir marka yapmak için çalışmalarımız devam ediyor. Biz bu bölgenin bir projesiyiz, bu bölge için çok farklı projelerimiz var. Gittiğimiz yerin yerli üretimini destekliyoruz ve Esenlik’ten yaptığınız her alışverişte sizler kazanacaksınız. Esenlik’in üretim altyapısını güçlendirmek için gıdada Nergis ve temizlikte Epak markasını geliştirmeye devam ediyoruz. Kimyada nakliye çok pahalı olduğu için ulusal birçok markayı pahalıya tüketiyoruz. Temizlikte yerli markamız olan Epak markamız bu açıdan çok önemli. Markalarımızı güçlendirmeye devam edeceğiz. Bölgelerimize yatırımlarımız devam edecek, şube açılışlarımızı hızlandıracağız" dedi.

MÜSİAD Kahramanmaraş Onursal Başkanı Ali Cilve ise, "Biz artık bu kadar deneyimden dolayı Esenlik’i Kahramanmaraş’ımızın bir müessesi olarak görüyoruz. Ekonomik ve sosyal olarak yaptığı yardımlardan dolayı şirket yöneticilerimize teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

1 adet otomobil, 4’er adet Galaxy Note 3, derin dondurucu, led tv, bulaşık makinesi, bisiklet kazanan talihliler yapılan çekilişle belirlendi.

Çekiliş sonucunun, www.esenlik.com.tr adresinden öğrenilebileceği kaydedildi.