AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Dilek ve Şahnahan mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek, Yeşil Konak adı altında oluşturulan okuma salonlarını ziyaret etti.

Şahin, vatandaşlarla bir süre sohbet ederek öneri ve isteklerini dinledi. Şahin, ziyaretinde yaptığı konuşmada, yapılan hizmetlerle ilgili vatandaşların görüşlerini almak ve eksikleri sahada tespit amacıyla ziyaretlerde bulunduklarını söyledi.

Milletvekili Şahin, mahalle ziyaretlerinin ardından Yeşil Konak adı altında oluşturulan okuma salonlarında eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilerle sohbet eden Şahin, yaptığı konuşmada, "Ben, dershanecilik yapıyordum, bu işin içerisinden gelen biriyim. Şuan gönül ister ki okullar, sizlerin özel derslere ya da dershanelere ihtiyaç duymadan istediğiniz başarıyı elde etmenize vesile olsun. Ancak şuanda bizim eğitim sistemimiz, beraberinde böyle yerlere ihtiyaç oluşturmaya başlamış. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın talimatlarıyla eğitim alanında yapacağımız değişim ve dönüşümle beraber, inşallah ilerleyen yıllarda okullarımızda almış olduğunuz eğitimlerle hedeflerinize ulaşmaya vesile olacak çalışmalara imza atarız" dedi.