Alperen Ocakları Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Solmazgül, Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Süleyman Solmazgül, ilk olarak Elbistan Alperen Ocakları’nı ziyaret etti. Elbistan Alperen Ocakları Başkanı Mustafa Kılınç tarafından karşılanan Solmazgül, Elbistan Alperen Ocakları hakkında yönetimden brifing aldı.

Süleyman Solmazgül, "Elbistan, Dulkadiroğlu beyliğine başkentlik yapmış, Alaüddevle Bozkurt Bey gibi devlet adamı çıkarmış, Osmanlı devletinde bir çok padişaha analık yapmış bir tarih şehridir. Bünyesinden nice kumandan, ilim adamı, şair, edebiyatçı, siyasetçi yetiştirerek tarihi fonksiyonunu yitirmediğini tescillemiştir. İşte bu şehirde Alperenler olarak kültür bağlarına sıkıca sarılmış, fikirleri olan, düşünebilen, sorgulayabilen, Allah ve Resulü haricinde her şeye karşıdan bakabilen bir gençliğe talibiz. Hamdolsun Elbistan Alperen Ocağından da bu konuda razıyız. Elinde ki imkanlarla en iyisini yapmaya çalışan dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ve bir kez daha görmüş olduk ki Muhsin başkanın Anadolu coğrafyasına attığı maya tutmuştur" dedi

Daha sonra Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Teşkilatına geçen Süleyman Solmazgül İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Kocaoğlu ve parti yönetimi tarafından karşılandı. BBP MKYK üyesi Elbistanlı iş adamı İbrahim Alagöz ile bir araya gelen Solmazgül, burada da gündeme dair değerlendirmede bulunarak ziyaretini tamamlayarak Malatya’ya döndü.