Anadolu Selçuklu Medeniyeti Derneği Genel Başkanı Ayetullah Geçen, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Gençlerimizin milli manevi değerlere bağlı, tarihimizle özdeşleşmiş ve geleceğimize güvenli adımlarla ilerlemesi konusunda, gençlerimizin yetiştirilmesi hususunda, önemli faaliyetler gösteren Anadolu Selçuklu Medeniyeti Derneği’ne teşekkür ediyorum. Hakikaten ülkemiz son süreç içerisinde uyuşturucunun kol gezdiği, gençlerimizin milli manevi değerlerden yoksun, tarihinin bilincinden uzak bir şekilde yetişmeleri, bu ülkenin geleceğinin karartılması anlamına mahsustur. Bu anlamda Anadolu Selçuklu Derneğimiz güzel bir görev ifa ediyorlar. Bu görevi daha çok genişleterek, bütün gençlik katmanlarına el uzatarak, göstermiş oldukları gayretlerden ve çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Anadolu Selçuklu Medeniyeti Derneği Genel Başkanı Ayetullah Geçen ise, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın her anlamda Malatya’ya katkı sağlayan hizmetlerde bulunduğunu belirterek, “Malatya’mıza her anlamda katkı sağlayan, hizmet eden ve yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşkilatımız adına ziyarette bulunduk. Başkanımıza çalışmalarından dolayı başarılarının devamını dileriz” dedi.

Ziyaret esnasında Anadolu Selçuklu Medeniyeti Derneği Genel Başkanı Ayetullah Geçen, Başkan Gürkan’ın halıya dokunmuş fotoğrafını hediye etti.