Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Baro Başkanı Enver Han’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Ziyarette, hukuk alanında yapılan düzenlemelerin yanı sıra adaletin önemi ve avukatlık mesleği konuşuldu. Geçtiğimiz günlerde yapılan olağan genel kurul ile yeni yönetimini belirleyen Malatya Barosu’nu ziyaret eden Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Baro Başkanı Enver Han ve yönetim kurulu üyelerine “hayırlı olsun” dileklerini iletti.

Başkan Gürkan, “Özellikle hukukun savunma ayağı olan baro ve mensupları bizler için çok kıymetlidir. Zaten bizim yönetim anlayışımızda meslek grupları, dernekler, sivil toplum örgütleri ve kanaat önderlerimiz olsun, ortak akılla şehri yönetmeye çalışıyoruz. Şimdiye kadarki uygulamalarımız bu doğrultudadır. Bundan sonra aynen devam edecektir. Sizlerin Malatya Baro Başkanlığı’na seçilmeniz, yeni bir atılım olur düşüncesindeyim. Buradaki avukat dostlarımızı birbirleriyle kaynaşması, iletişim içerisinde olması ve sizlerin mihmandarlığında olması, savunma mesleğine büyük katkı sağlayacağı düşüncesindeyim” diye konuştu.

Baro Başkanı Enver Han ise, “Başkanımızın farklı bir başkanlığı tarzının olduğunu görmekteyiz. Bu konuda Malatya Barosu olarak her daim yanınızda olduğumuzu belirtmek isterim. Bizler savunma, yargının kurucu unsurudur. Bizler savunmanın farkındalığını oluşturmak üzere bu göreve talep olduk ve seçildik. Sayın başkanımızın her daim yanımızda olacağını biliyoruz” dedi.