Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler mahallelerde kilit taş, asfalt yama, yol açma ve genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çınar, Mollakasım, Gedik, Abdulgaffar, Topsöğüt ve Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi’nde yapılan yol genişletme ve asfalt yama çalışmalarını yerinde inceledi.

Yeşilyurt’ta birçok yeni yolun açılmasının yanı sıra eski yolların da genişleterek hizmete sunulduğu kaydedildi. Yeşilyurt Belediyesi’nce yürütülen yol çalışmalarında ilçenin her köşesine ayırım yapılmadan hizmet götürüldüğü, vatandaşların bu durumdan memnun oldukları ifade edildi.

Yeşilyurt’un kalitesinin ortaya konması açısından yol çalışmalarının çok önemli olduğunu dile getiren Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Yol medeniyettir. Yol olmadan hiç bir şey olmuyor. İlçemizin kalitesini arttırmaya devam ediyoruz, Yeşilyurt’umuza yakışmayan her türlü kusuru ve eksiklikleri tespit edip anında düzeltme yoluna gidiyoruz” dedi.

Yolların insanoğlu için temel bir ihtiyaç olduğuna değinen Polat, şu an Yeşilyurt Belediyesinin asfaltlama hizmeti konusunda en başarılı belediyeler arasında olduğunu ifade etti.

Yeşilyurt’un her mahallesinde yol açma ve genişletme çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Polat, “Parke yol çalışmalarının, yanı sıra asfalt yama ekiplerimizde çalışıyor. Fen İşleri Müdürlüğümüz çok hızlı bir şekilde yapılanmasını tamamlayarak, çalışmalarına başladı. Kilittaş, asfalt yama, yol açma ve genişletme çalışmalarında büyük bir atılım başlattık. Ekiplerimiz büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek, vatandaşlarımızın rahatı için gece gündüz, soğuk demeden büyük bir şevk ve özveri ile çalışacağız" dedi.

Şu ana kadar toplam 46 bin 400 ton asfalt, 80 bin 120 metrekare kilit taşı, 4 bin 100 metreküp perde duvar ve 6 bin 500 metre taş duvar çalışmasının gerçekleştirildiğini kaydetti.

Mahalle sakinleri ise çalışmaları olumlu bulduklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.