Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Müslüm Kahraman ve Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Cemal Kalay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Yeşilyurt bu dönemde hem uyumlu hem de koordineli bir şekilde kurumlarımız birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını gerçekleştiriyor. Kamu kurumları ve sivil toplum örgütleri, Yeşilyurt’umuzda aynı yöne bakarak çalışmalarımızı ortaya koyuyoruz. Bugün de Emniyet Müdürümüze ve Milli Eğitim Müdürümüze hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Yeşilyurt Belediyesi olarak emniyetimize her zaman yardımcı olmak bizim asli bir görevimizdir. Üzerimize ne görev düşerse Emniyet Müdürlüğümüzle, Milli Eğitim Müdürlüğümüzle istişare halinde çalışarak, çok güzel çalışmalar ortaya koyacağız. Yeşilyurt Belediyesi olarak, güvenliğimizi ve asayişi sağlayan Emniyet Müdürlüğümüzü ve bizim geleceğimiz çocuklarımızı yetiştiren Milli Eğitim camiasını ve çocuklarımızı önemsiyoruz. Değerli müdürlerimize yeni görevlerinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürü Müslüm Kahraman ise, “Malatya halkına hizmet etmek bizim için bir onur ve gururdur. Belediyemizle amacımız tek, halkımıza ve vatanımıza hizmet etmektir. Hizmette her zaman müşterek bazda bir araya gelerek uyum içerisinde çalışacağımıza eminim. Başkanımıza bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Kalay da, “Başkanımıza bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederim. Belediyemizle birlikte güzel çalışmalara imza atacağız” ifadesini kullandı.