Uluköy ve Gülümuşağı Mahallelerinde sürdürülen asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, iki mahallede 30 km birinci kat sathi kaplama asfalt çalışması yapılacağını söyledi.

Battalgazi Belediyesi tarafından sürdürülen asfalt çalışmaları, kırsal mahallelerde de devam ediyor. Bu kapsamda Uluköy ve Gülümuşağı mahallelerinde 30 km birinci kat sathi kaplama asfalt çalışması yapılıyor. Uluköy Mahalle Muhtarı Abdulvahap Güngör, Gülümuşağı Mahalle Muhtarı Osman Sert ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, her iki mahallede ve bu mahallelere bağlı küme evlerinde sürdürülen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Burada konuşan Uluköy Mahalle Muhtarı Abdulvahap Güngör, yapılan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Allah razı olsun Başkanımdan. Ekiplerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gerçekten güzel bir hizmet oldu. Köyümüz bir hizmet gördü. Battalgazi Belediyesi’nden biz razıyız. Köylüler razı, Allah da kendisinden razı olsun” ifadelerini kullandı. Gülümuşağı Mahalle Muhtarı Osman Sert ise, “Başkanım teşrif ettiler biz çok memnun olduk. Başkanımın dik duruşu, kendi ayaklarının üstüne durmasında inanın ki bizi çok memnun ediyor. Bu hizmet bu sene yapılacaktı ama biz beklemiyorduk. Nitekim hizmet başladı, yapılıyor memnunuz. Allah hepsinden razı olsun” şeklinde konuştu. Uluköy ve Gülümuşağı Mahallelerinde sürdürülen çalışmaları yerinde görmek amacıyla ziyarette bulunduklarını belirten Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da, “Gülümuşağı ve Uluköy Mahallemizde yaklaşık 30 kim’lik bir asfalt çalışması yapılıyor. Burası bizim Battalgazi Belediyesi olarak en uç noktalarımızdan birisidir. Bir taraftan Kamıştaş, bir tarafta Gülümuşağı ve Uluköy bulunuyor. Bu bölgeleri düşünün, iki mahalleye 30 km’lik asfaltın dökülmesi ve 102 mahalleyi hesap ettiğiniz zaman binlerce km’ye tekabül ettiğini görürsünüz. Netice itibariyle biz Fen İşlerine verdiğimiz talimatta ‘2017 yılı sonu itibariyle bahçe yolları da dahil olmak üzere asfaltsız hiç bir yol bırakmayacaksınız’ dedik. Arkadaşlarda hakikaten yoğun bir tempo içerisinde yüksek bir performans gösterdiler. Gerçekten de Battalgazinin hangi mahallesine giderseniz gidin, bırakın yerleşim birimlerini bütün bahçe yollarının da asfalt olduğunu görürsünüz. Buda hakikaten Cumhuriyet tarihinin bir rekorudur. Kaldı ki bütün bunları yaparken kendi asfalt plentimizde üretmemiz, kendi mıcır ve konkasör tesislerinde üretmeniz ve kendi araçlarınızla bu işi yapmanız, kiralık araç kullanmadan, 3 yıllık bir belediyenin bu şekilde bir performans göstermesi de hakikaten takdire şayan bir hadise. Bu anlamda çalışma arkadaşlarıma yapmış oldukları çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu çalışmalarında mahalle sakinlerimize ve muhtarlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bizim insanımız hizmetin en güzeline layıktır. Bizde onlara hizmetin en güzelini sunmanın gayreti ve çabası içerisindeyiz” diye konuştu.