Büyükler Grekoromen 2. Güreş Ligi C ve D Grubu müsabakaları Malatya’da yapıldı.

Türkiye Güreş Federasyonu’nun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Büyükler Grekoromen 2. Güreş Ligi C ve D Grubu müsabakaları Malatya’da Atatürk Spor Salonu’nda yapıldı.

Güreş Malatya İl Temsilciliği’nin koordinasyonunda gerçekleştirilen ve bir gün süren lig müsabakalarında C Grubu’nda Malatya Gençlik Spor Kulübü, Burdur Emniyet Spor Kulübü ve Aksaray Akademi Spor Kulübü mücadele etti. D Grubu’nda ise Malatya Büyükşehir Belediyespor, Samsun Spor Lisesi ve Konya Meram Spor Kulübü mücadele etti.

C Grubu’nda Burdur Emniyet Spor Kulübü ve Aksaray Akademi Spor Kulübü, 7-8-9 Kasım tarihlerinde Kahramanmaraş’ta yapılacak olan 1. Lige yükselme müsabakalarına katılma hakkını elde etti.

D Grubu’nda ise, Malatya Büyükşehir Belediyespor ve Konya Meram Spor Kulübü, 7-8-9 Kasım tarihlerinde Kahramanmaraş’ta yapılacak olan 1. Lige yükselme müsabakalarında mücadele edecek.

Güreş Malatya İl Temsilcisi Hasan Aslan, Büyükler Grekoromen 2. Güreş Ligi C ve D Grubu müsabakalarının Malatya’da yapıldığını ifade ederek, müsabakaların centilmence geçtiğini belirtti.

Aslan, Kahramanmaraş’ta 1. Lige yükselme müsabakalarına katılacak olan takımlara başarılar diledi.