Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Teşkilatı, genel seçim çalışmalarına başladı.

CHP Malatya Denetmeni olan Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir Malatya’da 3 gün boyunca çeşitli temaslar da bulundu.

Demir, Malatya’da yaptığı değerlendirmelerde şunları ifade etti; “Partimin Malatya denetmenlik görevi bende. Örgütlerimizi tek tek ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler almak için Malatya ve ilçe teşkilatlarını ziyaret ediyoruz."

2015’te yapılacak olan genel seçimlerin Türkiye için büyük önem taşıdığını kaydeden Demir, “AK Parti döneminde ülkemizin geldiği nokta hiçte iç açıcı değil. Ülkemizin çevresi ateş çemberine döndü. Vatandaşlar arasında ayrışmalar başladı. Bunlar yetmiyormuş gibi dış ilişkilerde izlenen yanlış politikalar tüm komşularımızla bizi karşı karşıya getirmiştir. Bu durum ekonomimizi sekteye uğratmış ve vatandaşlarımızı karşı karşıya getirmiştir. Vatandaşlarımızın geleceği için 2015 genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinin iktidar olmalıdır” diye konuştu.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ise, Haziran ayında yapılacak olan milletvekilliği genel seçimine iddialı hazırlandıklarını belirtti.