Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya il yönetimi, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti’ni ziyaret etti.

CHP Malatya il Başkanı Enver Kiraz, “ Malatya’da birçok önemli basın kurumunu kendi içinde barındırıyor. 2014 yılını geride bırakıyoruz, yeni bir yıla hazırlanıyoruz. Yeni yılda cemiyetimizin başarılı olmasını temenni ediyorum. Basın-yayın kurumları hepimizin, tüm siyasi partilerin de gözü ve kulağıdır. Tarafsız, baskı altında olmayan, özgür bir basına hepimizin, toplumun tüm kesimlerinin ihtiyacı var. Yaptığımız çalışmaların hakla buluşması için tek bir yol var o da, basın ve yayın kuruluşlarıdır” dedi.

Kiraz, CHP’nin yarın konferans vereceğini, yarın saat 11.00’de Kongre ve Kültür Merkezi’nde “İnönü Anıyoruz ve 2015 Türkiye’sini Konuşuyoruz” konulu konferans verileceğini belirtti. Kiraz, CHP Genel Başkan Yardımcıları Veli Ağbaba, Burhan Şenatalar ve Selin Sayek Boke’nin konuşmacı olacağını söyleyerek, tüm vatandaşları konferansa davet etti.

Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Başkanı Mikail Pelit de, “Bugüne kadar CHP Malatya’da önemli çalışmalar yapmış bir siyasi partidir. Biz CHP’nin önümüzdeki süreçlerde hem demokrasiye hem ülkemize ciddi hizmetler edeceğini düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.