Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen, ulaşımın rahatlaması için projeleri olduğunu, bunu önümüzdeki günlerde kamu oyu ile paylaşacaklarını bildirdi.

Türkiye Gazetesi Malatya Bölge Temsilcisi Celal Koyuncu, Arif Emecen’e yeni görevinin hayırlı olması temennisiyle, ziyarette bulundu.

Ziyarette konuşan Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen, Malatya’ya gelmeden önce Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı görevi yaptığını belirterek, ulaşım konusunda uzman ve teknik birisi olduğunu bildirdi. Malatya’da ulaşımın rahatlaması için projeleri olduğunu belirten Emecen, bunu önümüzdeki günlerde kamu oyu ile paylaşacaklarını söyledi. .

“Projelerin çok daha hızlı, makul ve mantıklı süreler içerisinde, ete kemiğe büründürme ve kentimizi 2023 vizyonuna doğru kaydırma, biraz daha kafa yorma, teknik alt yapısını oluşturarak Malatya’mıza hizmet için geldim” ifadelerini kullanan Emecen, kendisinin ancak teknik konularda bilgi verebileceğini, başka konularda basına beyanat beklenmemesini istedi.

“Sanayiciye, teknokrat olarak bana düşen sorumluluk, belediye düşen sorumluluk ve basın olarak sorumlulukla, birbirimizle sürtüşerek tartışarak değil, enerjimizi tüketerek değil, el birliği ile sinerji oluşturup Malatya’yı nasıl kalkındırmalıyız onun çabası içerisinde olmalıyız” şeklinde konuşan Emecen, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin büyükşehir olmasıyla birlikte beklentilere cevap verebilmek için gece gündüz çalıştıklarını kaydetti.

Bu arada, Türkiye Gazetesi Malatya Bölge Temsilcisi Celal Koyuncu ise, hizmet edenin her zaman yanında olduklarını belirterek, “Taş üzerine taş koyandan Cenab-ı Allah razı olsun ve yardımcıları olsun. Bizler de hizmet edenin her zaman yanındayız” diyerek, Emecen’e yeni görevinde başarılar diledi.