Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, 25. kuruluş yılını kutlayan Malatya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, cemiyet başkanı Haydar Karaduman ve yönetim kurulu ile bir araya geldi.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, “Malatya Gazeteciler Cemiyetimizin gerek Hasan Hüseyin Erkoç dönemi ve gerekse de daha önceki Mücahit Fındıklı dönemi olsun, TSO hep yanımızda oldu. Daha doğrusu Malatya müteşebbislerine biz cemiyet olarak hep destek olduk, onlar da hep bizim yanımızda oldu. Ortak derdimiz, Malatya’nın mutluluğudur” dedi.

TSO Başkanı Erkoç ise, “Malatya Gazeteciler Cemiyetimizin 26. yılına girmelerinden dolayı kendilerini kutluyorum. Malatya’nın gelişmesi için gereken desteği biz Gazeteciler Cemiyetimizden de gördük. Bizim de çabamız, gayretimiz Malatya’nın gelişmesini sağlamak, huzur kenti olmasına katkı sunmaktır. Bu noktada basınımıza da ciddi görevler düşüyor. Haydar Karaduman tecrübeli bir başkanımızdır ve Malatya’nın birlik ve beraberliğine de ciddi katkı sağlamıştır. Özverili bir çalışma gerçekleştirmiştir, hem Malatya’nın huzuru noktasında, hem de Malatya’nın sanayi ve ticaretinin gelişmesi noktasında. Her zaman Gazeteciler Cemiyetimizden biz destek gördük. Bundan sonraki çalışmalarında da ben başarılar diliyorum, nice 25 yıllar olsun inşallah” diye konuştu.