Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) Yönetim Kurulu Üyesi Dr.Güray Kuzu, İnönü Üniversitesi’nde sunum ve söyleşi gerçekleştirdi.

İnönü Üniversitesi Fotoğrafçılık Topluluğunun daveti üzerine üniversiteye giden MAFSAD Yönetim Kurulu Üyesi Dr.Güray Kuzu “Kadraj” ve “Arap Atları” adıyla iki adet sunum yaptı.

Sunum-söyleşiyi izleyen öğrenciler merak ettiklerini Dr.Güray Kuzu’ya sordular. Kuzu, fotoğrafa nasıl başladığını, ne gibi problemler yaşadığını, kendisini geliştirmek için neler yaptığını öğrencilerle paylaştı.

İnönü Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde öğretim üyesi olan ve aynı zamanda İnfoto’nun danışmanlığını yapan Yrd.Doç.Dr.Erkan Bahçe, yaptığı açıklamada fotoğraf sanatının zevkli bir uğraşı alanı olduğunu ve gençlerin ilgisini çektiğini, bu yıl fotoğrafçılık topluluğuna katılımın yüksek olduğunu, bu sebeple hem eğitimler hem de sunum-söyleşiler düzenleyerek öğrencilerin gelişimlerine katkı sunmaya çalıştıklarını belirtti.

Etkinliğe katılan İnönü Üniversitesi öğrencisi Şeymagül Erdemir, öncelikle sunumda emeği geçen İnfoto Yönetimine ve Fotoğrafçı Güray Kuzu’ya teşekkür etti. Sunumdaki fotoğrafların gerek teknik açıdan ve gerekse görsel açıdan çok başarılı olduğunu söyleyen Erdemir, bu tür organizasyonların kendilerine çok katkı sunduğunu ve devamının olması gerektiğini dile getirdi.