Hayırsever iş adamı kimliği ile tanınan Reşat Erdoğan, Malatya merkez ilçeler Battalgazi ve Yeşilyurt Mahalle muhtarları ile tanışma toplantısı düzenledi.

Anemon Otel’de mahalle muhtarlarını karşılayan hayırsever iş adamı Reşat Erdoğan, yaptığı konuşmada, “Muhtarlarımızın görevi kutsaldır. Muhtarlar devletin eli,kolu kulağı gözüdür.

Muhtarlar mahallede devletin temsilcisidir. Devlet muhtarlar sayesinde vatandaşın sorunlarına vakıf oluyor. Muhtarlar aynı zamanda hayırsever iş adamlarının en büyük yardımcılarıdır. Mahallenin yoksulunu, dul ve yetimini, engellisini, mağdur öğrencisini,işsizini en iyi bilen muhtardır.

Bizler muhtarlar sayesinde mahalledeki yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahiplerini belirliyoruz. İhtiyaç sahibi ailelere yardım noktasında muhtar arkadaşlar konuya yakın vakıf olduklarından dolayı bizlere çok yardımcı oldular. Gerek 900 çocuğu sünnet ettirmemizde gerekse önce eğitim diyerek öğrencilerimize yapmış olduğumuz eğitim giderlerini karşılamamızda muhtarlarımız bize çok yardımcı oldular kendilerine ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Toplantıya katılan mahalle muhtarları da, sırasıyla söz alarak hayırsever iş adamı Reşat Erdoğan’a mahallelerindeki yardıma muhtaç ailelerin sıkıntılarını giderdiğinden dolayı teşekkür ettiler.