Malatyalı hayırsever iş adamı Reşat Erdoğan, daha önceden yardımda bulunduğu Melekbaba Mahallesi’ni ziyaret ederek, vatandaşların sorun ve isteklerini dinledi.

Melekbaba Mahallesi Muhtarı Ali Demir’i ziyaret eden Erdoğan, vatandaşlarla bir araya gelerek, sohbet etti.

Mahalle sakinleri, öğretmenler ve minik öğrenciler, iş adamı Reşat Erdoğan’a sevgi gösterisinde bulundular. Bazı mahalle sakinleri "Allah sizden razı olsun, dertlerimizi ve sıkıntılarımızı dinliyorsunuz ve yardım ediyorsunuz" diyerek iş adamı Erdoğan’a teşekkür ettiler.

Erdoğan daha sonra mahallede bulunan Şehit Yüzbaşı Hakkı Akyüz İlk ve Ortaokulunu ziyaret etti. Sınıfları dolaşarak burada minik öğrencilerle sohbet eden iş adamı Erdoğan’a Melekbaba Mahallesi Muhtarı Ali Demir tarafından mahalleleri ve okullarına yaptığı yardımlardan ötürü plaket verildi.

Melekbaba Mahallesi Muhtarı Ali Demir, Reşat Erdoğan’a teşekkür ederken şunları söyledi: "Mahalle halkımıza ve okulumuza yaptığınız yardımlardan dolayı size çok teşekkür ediyoruz.Hep yanımızda oldunuz Allah sizi başımızdan eksik etmesin, buraya kadar gelerek bizleri şereflendirdiniz."

İş adamı Reşat Erdoğan ise, "Melekbaba muhtarımıza çok teşekkür ediyorum, sosyal sorumluluk projelerinde hep yanımızda oluyor ve önderlik yapıyorlar.Bugünde okulumuzu ziyaret ettik, şahsıma gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı Melekbaba halkına sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.