TARSİM Malatya Bölge Müdürü Bünyamin Kadak, Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan TARSİM Malatya Bölge Müdürü Bünyamin Kadak, “TARSİM tarım sigortaları olarak küçükbaş hayvan yetiştiriciliğine yönelik küçükbaş hayvan sigortalarımız mevcut. Bununla ilgili üreticilerimize ileri ki günlerde daha detaylı bilgilendirme hususunda bir görüşme yaptık. Sizlerin de bizlere desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Malatya ve bölge müdürlüğüne bağlı illerdeki üreticilerimize ve yetiştiricilerimize sürekli yanlarında olduklarını bildirmek istiyoruz” dedi.

Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın ise ziyaret için teşekkür ederek, “Bizler sık sık zaten bir araya geliyoruz paydaşlar olarak birbirini tamamlayan kurumlar olarak. Ama en önemlisi tabi burada sigortadan küçükbaş yetiştiricilerin de en iyi şekilde faydalanabilmesi noktasında bizim hem TARSİM Genel Müdürümüzle hem de yönetim kurulu başkanımızdan bazı taleplerimiz vardı. Bazı iyileştirme çalışmaları yapıldı. 2015 yılında da belki farklı farklı iyileştirme çalışmaları yapılmasını bekliyoruz. Bütün üyelerimizin bu konuda faydalanması noktasında bilgilendirme çalışmaları yapacağız” diye konuştu.