Malatya Kayısı Araştırma İstasyonu Müdürlülüğü, Turgut Özal Tıp Merkezi Kan Bankası tarafından yürütülen Kan Bağışı Kampanyası’na destek verdi.

İnönü Üniversitesi (İÜ) Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi Kan Bankası tarafından yürütülen Kan Bağışı Kampanyası, Kayısı Araştırma İstasyonu Müdürlüğü’nde ikincisi gerçekleştirildi.

Kayısı Araştırma İstasyonu Müdürü Abdullah Erdoğan, personelinin kan bağışında bulunmasıyla ilgili, “Tüm personelimiz kan bağışına destek vermeye devam ediyor. Bilindiği gibi kan vermek vücut sağlığı açısından önemli, ayrıca verdiğimiz kan hayat kurtaracaktır, bu saye de ihtiyacı olan insanlara ulaşacaktır” dedi.

Turgut Özal Tıp Merkezi Kan Bankası Koordinatörü Mehmet Cemal Gökhan ise, “Kurumumuz Kan Bankası olarak Malatya’daki kamu kurumları, özel sektör kuruluşlarına giderek kan toplamaktayız. Bu günde Kayısı Araştırma İstasyonu Müdürlüğündeyiz. Başta Müdürümüz Orta Yönetim ve Sivil Savunma Uzmanı Remziye Kartal Hanıma bizleri sıcak ilgiyle karşılayan kurum idareci yönetici ve personellerine teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Turgut Özal Tıp Merkezi Kan Bankası Koordinatörü Mehmet Cemal Gökhan tarafından Kayısı Araştırma İstasyonu Müdürü Abdullah Erdoğan’a kampanyaya desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.