TESK Yönetimi Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Berberler Odası tarafından alınan, ’Pazar Tatili’ kararına tüm meslek üyelerinin uyması gerektiğini söyledi.

Keskin, Berberler Odası Başkanı Ramazan Toptaş ve Yönetim Kurulu Üyelerini oda binasında ziyaret etti. Ziyarette, yönetimin odayı yeniden düzenlemesinden dolayı tebrik ederek, esnaf ve sanatkarların her zaman en iyi mekanlarda hizmet alması gerektiğini ifade etti.

Keskin, Pazar Tatili ile ilgili olarak oda yönetiminden bilgi alarak, “Pazar Tatili kararı aldınız. Tüm oda üyeleriniz gönüllü olarak birbirlerine uymalı. Berber esnafımız, Pazar günlerini kendisine ayırır ve çocuklarıyla, ailesiyle birlikte zaman geçirir. ‘Benim tatilim yok’ diye sitem etmez. Bayan esnaflarımızda, Salı günleri kapalı oluyor. Benim ricam, birisi açtığı zaman bir başka esnafında, ‘Bak bu açtı, bende açayım’ diye bir bahane bularak, alınan bu kararı sabotaj etmemesidir. Çünkü, berber esnafımız yıllardır böyle bir kararın üzerinde duruyor. Odamızın almış olduğu bu mesleki karara, tüm üyelerin uyması gerekiyor. Ben başta da destekledim. Yaklaşık 412 üye de, meslek sahibi olarak gönül esasına göre imza vermiş. Bu karara tüm üyelerin uyması gerekiyor” diye konuştu.

Berberler Odası Başkanı Ramazan Toptaş, tarafından kendilerine verilen destekten dolayı Keskin’e teşekkür plaketi vererek, “Bizim bu süreçte çalışmalarımızda büyük destekçimiz olan, MESOB Başkanımız Sayın Şevket Keskin’e teşekkür ediyorum” dedi. Keskin ise, plaketi tüm esnaf ve oda başkanları adına aldığını belirterek, Berberler Odası Yönetimi’ne teşekkür etti.

Keskin, Berberler Odası’nın yönetimi ile bir süre sohbet ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.