Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı Aile Danışma ve Destek Merkezi (MADEM), resmi kurum ve kuruluşlara yönelik olarak da çalışma başlattı.

Kasım ayında başlatılan çalışmayla; aile, toplum, birey merkezli kazanım ve farkındalık artırmaya yönelik eğitimler veriliyor. MADEM tarafından toplamda 1 ayda 17 farklı kurum ve okullarda “Aile İçi İletişim”, “Çocuk Gelişimi”, “Zaman Yönetimi ve Etkili Zaman Kullanımı”, “Motivasyon” gibi konularda 35 seminer verildi.

MADEM tarafından son olarak Türk Telekom Malatya İl Müdürlüğü personellerine yönelik eğitimler kapsamında “Çocuklarla İletişim” seminer programı düzenlendi.

Türk Telekom İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda düzenlenen seminerin açış konuşmasını yapan Türk Telekom Malatya İl Müdürü Ebubekir Ünver, eğitimin önemine işaret ederek desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiklerini belirtti.

Açış konuşmasının ardından MADEM Koordinatörü Eğitimci Uzman Pedagog Ferat Dalaman tarafından “Çocuklarla İletişim” konulu seminer verildi.