2014-2015 sezonu Salon Süper Lig maçlarında Malatya’yı temsil eden Malatya Anadolu Ateşi Bayan ve Erkek Hokey takımları, Antalya’nın Alanya İlçesi’nde, hazırlıkları iddialı olarak sürdürüyor.

Anadolu Ateşi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Savaş Yılmaz, yaptığı açıklamada, “Malatya’da spor branşlarında en üst liginde yer alan tek spor branşı Hokey Anadolu Ateşi Erkek ve Bayan Takımlarımız Hokey ‘in Salon ve Açık alan kategorilerinde en üst ligi olan Süper Lig’de yer alıyor ve bu liglerde defalarca şampiyonluklara imza atmış takımları ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. 2014- 2015 sezonuna da şampiyonluk parolası ile yola çıktık. Kulübümüze yeni transferler yaptık. Bu transferler ile süper lig maçlarına yoğun ve güzel bir hazırlık dönemi geçirerek geldik” dedi.

Amaçlarının bu sezonu ligde şampiyon olarak bitirip 2016 yılında ülkemizi Kulüpler Avrupa Şampiyonası’nda temsil etmek olduğunu ifade eden Yılmaz, süper lig müsabakalarında aynı zamanda Ocak ayında yapılacak olan 21 yaş altı Avrupa Şampiyonasına katılacak Milli Takımımızın aday kadrosu için sporcu seçimleri yapılacak” dedi.