Malatya’da hizmet veren Şengüller Grup, bayiler toplantısını gerçekleştirdi. Altın Kayısı Ramada Plaza Otel’de gerçekleştirilen toplantıda, grup hakkında bilgiler verildi.

Bayi toplantısında konuşan Şengüller Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Şengül, çeşitli sektörlerde üretime yönelik yatırım yapma kararı aldıklarını ifade etti.

Hedeflerinde, uluslararası global pazarlarda tercih edilen bir marka oluşturmak olduğunu dile getiren Şengül, "Bizler sizlerle büyüdük. Sizlerin tercihi ve teveccühü, bizleri bin 500 bayisi olan ve bugün Malatya’dan Nijerya, Gana, Benin, Demokratik Kongo ve Irak’a ürün satmaya çalışan bir şirketler topluluğu haline getirdi. Büyümek, bizleri yatırıma yöneltti. Bu nedenle sizlere daha faydalı olabilmek için yatırım kararı aldık" dedi.

Şengül, inşaat sektörüne yönelik yatırım kararı aldıklarını belirterek, şunları söyledi: "Malatya ve ülkemiz ekonomisine katma değerler oluşturmak, sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemizi, global pazarlarda en iyi şekilde temsil edebilmek için, yılmadan daha çok çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Şengüller Grup İhracat Müdürü Serdar Keskin ise, yakın gelecekte dünyanın birçok ülkesinde distribütörlükleri ve şubeleri olan yıldız bir marka olmayı hedeflediklerini kaydetti.

Keskin, hedeflerine doğru emin ve kararlı adımlarla yol aldıklarını belirterek, "Hedefimiz ilk 6 ay içerisinde özellikle Batı Afrika ve Ortadoğu ülkeleri olmak üzere 3-4 ülkede, bir yıl içerisinde de 10 ülkede distribütörlükleri olan bir şirketler topluluğu olabilmektir" diye konuştu.