Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti (MGCT), üyeleriyle kahvaltıda buluştu

MGCT Başkanı Mikail Pelit, cemiyetin çalışmalarını da anlattı, özellikle işsiz kalan basın mensuplarına yapılan katkılara değindi ve bunun Malatya’da ilk kez yapıldığının altını çizdi.

Basın mensuplarına yapılan TOKİ konutları ile ilgili ciddi sıkıntılar yaşandığını iddia eden Pelit, bu konuyla alakalı çalışmalar yaptıklarını, ilerleyen dönemlerde yapılan bu çalışmaları kamuoyuyla paylaşacaklarını belirtti.

Gazetecilerin sürekli karşı karşıya kaldığı sıkıntıları da yetkili mercilere iletmeye gayret sarf ettiklerini belirten Pelit, özellikle basın mensuplarının trafikte yaşadığı sıkıntıları, Emniyet Müdürü Ömer Urhal’ı ziyaretleri esnasında anlattıklarını ve Emniyet Müdürü Urhal’dan bu konuda basın mensuplarına destek vereceği yönünde söz aldıklarını ifade etti.

Pelit, birlik ve beraberlik mesajı vererek sonlandırdığı konuşmasında, Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyetine ömür biçenlere de göndermede bulundu, “Bize ömür biçen bazı insanlar bu birlik ve beraberliği görünce ne olduğumuzu anlayacaklar” dedi.