MHP Malatya Kadın Kolları tarafından “20 Hafta 20 Seminer” adı altında başlatılan etkinliklerin ilki parti binasında gerçekleştirildi.

MHP İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda konuşan MHP Kadın Kolları Başkanı Ayşe Güley Coşkun, 20 Hafta 20 Seminer” adı altında bir etkinlik başlattıklarını belirterek, amaçlarının genel seçimlere hazırlık olduğunu söyledi. Coşkun, “Toplumun her kademesinde var olan kadınlarımız hem ailenin hem toplumun temel tayıdır. Sağlam toplumlar sağlıklı aile düzeninden geçer. Türk milletinin her ne kadar toplumsal barışı ile oynanmış ise de bu konuda kadınlarımız hassastır. Bu barışın bozulmasına izin vermeyecektir” dedi.

Toplantıya katılan MHP İl Başkanı Mehmet Demirkaya, “Kadın kolları olmadan bu teşkilatın sağlıklı bir şekilde yürümesi mümkün değildir. Kadın Kollarında görev alan arkadaşlarımız gecesini gündüzüne katarak, maddi ve manevi tüm varlıklarınızı seferber ederek Malatya’yı kapı kapı dolaşıyorlar. Bu çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Vatanını seven, milletini seven, bayrağını seven, ülkesini seven her vatandaş bizim partimizin asil üyesidir. Çünkü bunları savunan en ciddi parti fikir partisi olarak MHP’dir. Malatya’da çok büyük bir oy potansiyelimiz var. Diğer partilere giden ödünç oylarımızı genel seçimde geri alacağız” dedi.

Seminerde MHP’nin yerel seçimlerde Pütürge Belediye Başkan Adayı olan Eczacı Güzin Koçak kadının siyasetteki yeri ile ilgili olarak katılımcılarla siyasi çalışmalar konusunda sohbet etti.