Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mehmet Demirkaya, parti olarak Malatya’da yeniden teşkilatlanmayı tamamladıklarını ve ilçe seçimlerine başlayacaklarını bildirdi.

MHP Malatya eski İl Başkanı Avukat Arif Yıldız’ın milletvekili aday adayı olması nedeniyle istifasıyla boşalan MHP il başkanlığına, genel merkez tarafından atanan Mehmet Demirkaya, parti yönetim kurulu üyeleri ve partinin Kadın Kolları Başkanı Ayşe Coşkun ile birlikte basın açıklaması yaptı. Genel merkez tarafından atandıktan sonra yönetimi ve oluşturup görev taksimi yaptıklarını belirten Demirkaya, 7 il başkan yardımcısı ve diğer görevlileri belirlediklerini dile getirdi. Demirkaya, 26 Şubat 2015 tarihine kadar ilçelerdeki seçimleri tamamlayacaklarını söyledi. İlçe seçim tarihlerinin henüz belli olmadığını ve istişareler ile belirleyeceklerini aktaran Demirkaya, “Kongrelerin partimize birlik ve beraberlik getireceğine inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Parti olarak 2015 milletvekili genel seçimine iddialı hazırlanacaklarını ifade eden Demirkaya, “MHP olarak kitle partisi değiliz. Biz, fikir ve ideoloji partisiyiz” dedi.