AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, "Kandan nemalanan insanlar barış sürecinin olumlu sonuçlanmasını istemiyorlar” dedi.

AK Parti Doğanşehir ilçe istişare toplantısında konuşan Milletvekili Mustafa Şahin, “Sorunları çözmek boynumuzun borcudur” dedi.

“Birlik ve beraberliğin tesisi için, elimizi değil, bedenimizi taşın altına koymuşuz. 30 yıldan bu yana, 30-40 bin insanımızın canına mal olan , milyarlarca doların çar çur edildiği bu terör örgütü ile mücadelede birçok evladımızı da kaybetmişiz” ifadelerini kullanan Mustafa Şahin, “ Barış ve kardeşlik sürecinin başarılı olması için elimizden geleni yapıyoruz. Ancak, çözüm sürecinin akamete uğraması, olumsuz sonuçlanması için başta muhalefet olmak üzere ellerinden geleni yapıyorlar. Hakkari’de son olarak kalleşçe ve alçakça, arkadan üç evladımızı katlettiler” şeklinde konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kıçıldaroğlu’nu da eleştiren Şahin, “Kılıçdaroğlu gülerek, bunları biz yapmadık diyor. Bir evladımız şehit edilse, neredeyse ellerine kına yakıp gezecekler. Çünkü bunlar, kandan nemalanan insanlar barış sürecinin olumlu sonuçlanmasını istemiyorlar. Çözüm sürecine karşı çıkanlar ve akamete uğraması için çaba sarf edenler olacak. Ancak, Allah’ın izni ve halkımızın güveni ve desteği ile bu sorunları da aşacağız” dedi.

Toplantıya Milletvekili Şahin’in yanı sıra, AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Doğanşehir Sorumlusu İsmet Gürbüz Yılmaz, İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu ve AK Parti Malatya il yöneticileri ile partililer katıldı.